Prijava za Skills lab

Nedostaje Vam vrijeme i volja za proučiti opsežne upute kako se koriste određeni medicinski uređaji? Ne morate. Isprobajte u 5 minuta.
Pomislili ste već kako bi bilo odlično da ono što je bitno netko skrati u par rečenica, kao podsjetnik? Riješeno, dođite po brošuru.
Pitaju vas pacijenti i medicinske sestre kako… i neugodno vam je jer ne znate? Nemate vremena objašnjavati im? Riješite se problema na brzinu.

Dragi kolege,

pozivamo Vas da isprobate suvremene medicinske uređaje koji se koriste u svakodnevnom radu ordinacije obiteljske medicine. Prijavite se i posjetite nas u Kabinetu vještina (Skills lab)
U dvorani će biti postavljeno 8 postaja s opremom i postupcima. Pozivamo Vas da uz stručno vodstvo isprobate rad na dijagnostičkim sustavima (KMAT, spirometrija, EKG evaluacija- procjena rizika iznenadne srčane smrti, UZV abdomena), dijagnostičke procedure (preuzimanje podataka sa aparatića za GUK) i terapijske postupke (defibrilator,TENS, kompresivna terapija + debridman)
Pozor – ovo nisu komercijalne prezentacije, već individualni rad predviđen za usavršavanje Vaših vještina.

Kako je kabinet organiziran?

  • Nakon registracije, dobit ćete brošuru s jasnim vodičem kroz postupke i kratkim opisom svake metode. Ukoliko ju proučite prije početka, brže ćete napredovati i biti će Vam jednostavniji rad.
  • Uz svaku postaju biti će organizirano stručno vodstvo, moći ćete proučiti plakat s uputama i imati ćete pristup uređajima/procedurama.
  • U slučaju poteškoća, samo dignite ruku i doći će pomoć.
  • Za svaku postaju imate 5 minuta. Imajte na umu da i drugi kolege čekaju isprobati ovu metodu. O isteku vremena bit ćete obaviješteni zvučnim signalom.
  • Nakon uspješnog prolaska svih postaja, dobit ćete potvrdu o završetku Kabineta vještina koju izdaje KoHOM. Prilikom registracije provjerite jeste li dali potpune podatke,kako bi certifikat bio potpun.
  • Pozor- broj mjesta je ograničen, prijavite se na vrijeme.

Uživajte u Kabinetu vještina!

Prijava

Hvala svima! Prijava je zatvorena.